Allt går jätte bra!

Vi kom precis in från en liten lek stund/promenad. Det gick hur bra som helst, han var lite osäker igår men idag var det inga problem. Han springer runt och leker som en galning i snön och han verkar älska det :D Han var lite osäker häromdagen när vi var ute men idag var det mycket bättre. Han vågade gå runt och lukta lite här och där men han håller sig gärna tätt intill oss. Han kommer nog bli lite tuffare med tiden, det har ju som sagt bara gått 2 dagar :)
När det gäller rumsrenheten så har ha varit grymt duktig. Han kissar och bajsar så fort vi går ut med honom och idag har vi inte varit med om någon olycka. Han har till och med börjat yla/prata när det är dags för att bajsa, då är det bara att springa mot dörren och gå ut med honom för fort går det. Han säger endast till en gång och man har bara en chans på sig, annars får man ta fram moppen och börja rengöra :D

Inatt sov han nästan hela natten, det var bara vid något tillfälle som han vakna till och var lite orolig men annars så har det gått jätte bra. Man märker verkligen hur fäst han börjar bli vid oss, är någon av oss borta en liten stund så blir han helt överlycklig när man kommer tillbaka, då är det full fart med lek och mys.
Jag har varit lite orolig över att han inte har ätit så speciellt mycket men idag har det gått jätte bra på den fronten också. Han har nästan ätit efter sitt schema och det är grymt härligt. Man blir ju alltid lite orolig över att något är fel men som My sa, det kommer när han känner sig tryggare.
Nu ligger vår lilla ögonsten och sover, han lär ju vakna snart igen och då är det full fart igen!
Ska köpa mig en videokamera nu i veckan också så att man kan filma lillen :)
/ Marcus

Kommentarer
Postat av: jessica

herrejösses. gose!

2010-12-05 @ 20:08:07
URL: http://massaord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0