Trött

Man blir ruggigt trött av att ha en lite valp! Har inte hunnit med mycket dom senaste dagarna, all tid går till lilla Maddox men det är så klart värt det. Träningen och allt annat får man lägga åt sidan tills han klarar av att vara själv i någon timme :)
Idag vaknade vi klockan halv 9. Maddox spydde i sängen, vet inte varför men förmodligen hade han svalt något konstigt eller så va det något annat. Han har inte gjort det igen så det ska nog inta vara några problem. Håller ett öga på det iaf.
Vi har spenderat dagen hemma hos mina päron så att Maddox kan leka med Benzo. Det går grymt bra och dom har blivit riktigt bra kompisar. Maddox kan vara lite rädd när Benzo skäller men det släpper nog, jag tycker nästan att Maddox låter mer än Benzo med sitt pratande och ylande. Dom har lekt nästan hela dagen och Maddox börjar att utforska mer och mer. Han är väldigt trygg hos oss nu så det känns jätte bra, han äter, dricker, leker, myser och sover som han ska. Men han kan ibland ha svårt för att välja vart han vill sova, men oftast så blir det tätt intill husse eller matte.
Nu ska lillen äta lite mat och sen ska vi ut och leka lite. Förhoppningsvis blir han trött efter dagens lek så att han kan sova hela natten ut. Vore väldigt skönt :D
lägger upp några bilder senare ikväll :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0